me, myself si xandros

cum de curand am achizitionat o mica jucarie verde pe numele ei eeepc mi-am bagat nasul in xandros(sistemul lui de operare standard) si am descoperit ca:
1. nu ai cum sa bagi limewire pe el nici o alta versiune a lui
2. am cautat in toate threadurile posibile un om care a instalat cu succes un client de bittorent si nu am gasit
Drept si prin urmare il voi schimba cat se poate de curand.
Aceste doua descoperiri m-au facut sa pierd timp pretios si multi nervi. Asa ca daca chiar vreti sa vedeti niste south park de pe mrtwig.net sau vreti sa asculati muzica luata de pe limewire pe eepc-ul vostru cel mai bine schimbati sistemul de operare.
te
Un alt sfat pretios: daca vreti sa va bucurati de eee-ul vostru atunci nu ii bagati xp pentru ca pur si simplu nu merita deranjul. Cel mai bine incercati un ubuntu sau si mai bine(alex aici te cred pe cuvant) gentoo linux.

O sa va povestesc cum merge pe gentoo pentru ca aceasta minunata jucarie mi-a trezit instinctele de geek latente.

2 comentarii:

Tantiiii...e stricat google-ul la tine :).
http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?pid=144059 (cred ca e al doilea pe acolo si erau atat de multe variante ca am dat cu moneda cu 8 colturi ca sa ma decid :P)
cat despre clientul de limewire, aici sunt 2 variante. Varianta synaptics (or whatever da name) sau cautat pe net? anyway...se cheama .... (tobe in fundal) limewire-free (tobele se potolesc).

now, stiu ca talentele mele de super geek probabil ca au jucat un rol important (bullshjit) dar iti dau cu suspendare ca probabil e prima abatere pe domeniul linux.

Gigi Kontra out.

23 mai 2008 la 17:23  

you bastard:)) calitatiile tale de supergheek au contata al naibii de mult. eu habar nu am sa instalez ceva in linux. da, este prima si ultima abatere de acest gen pentru ca de acum incolo o sa iti cer sa ma inveti :P

23 mai 2008 la 17:38  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire